SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltIne (22) leter etter mekaniker-Paul fra Paris

Ine (22) leter etter mekaniker-Paul fra Paris

– Det var som i en romantisk komedie, sier Ine Rossebø Knudsen om det tilfeldige møtet.

Det var siste dagen i Paris da hun plutselig fikk blikkontakt med en franskmann på gata. De slår følge videre og har en hyggelig ettermiddag sammen på kafe, før han må dra på jobb. Ine får tatt et bilde av de to ved Triumfbuen, men kommer hjem uten å vite noe mer om Paul enn fornavnet og yrket hans. Nå prøver hun å finne ham igjen.

– Jeg vet bare at han heter Paul, er fra Paris og jobber som mekaniker på metroen, sier Knudsen. På lørdag fortalte hun historien på direkten i NRK P3-programmet «Lørdagsrådet.»

Rådgiverne der rådet Ine til å fortsette jakten på Paul, og mente det beste var å kontakte metroen der han jobber som mekaniker.

– De mente jeg burde ringe metroen og legge fram saken, og at romantiske franskmenn vil synes det er en såpass søt forespørsel at de vil ta tak i det. Jeg har ikke gjort det enda, jeg tenker at jeg først vil se hvor langt bildet jeg har av oss kan ta meg.

 

Ine Rossebø Knudsen har forøvrig en reiseblogg der hun deler erfaringene fra reisene sine. Da hun var i Paris var det aller første gang hun reiste helt alene, uten å ha noen andre å forholde seg til. På bloggen har hun listet opp sju punkter om hvorfor hun kan anbefale dette også for andre. Det kan du lese mer om her:

Seven reasons for traveling alone

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no