SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Ikke aktuelt å droppe betalingen

– Ikke aktuelt å droppe betalingen

Betalingsvegringen får fremdeles folk til å stoppe bilen utenfor portene til parkeringsplassen på Haugesund Lufthavn Karmøy. Onsdag kveld meldte flere taxisjåfører til politiet at de slet med å komme seg inn på flyplassen. Da sto rundt 50 biler parkert langs veien på utsiden av gjerdene.

Lufthavnsjef Tore Lillenes ber folk heller planlegge bedre, følge med på flytidene, og heller la den som skal hentes vente litt.

– Det blir et valg. Dersom en absolutt ikke vil betale den 20-kroningen det koster å stå lenger enn et kvarter, er det kanskje bedre å vente på en telefon fra den som skal hentes før en kjører. Når folk parkerer på rekke og rad utenfor porten kan det skape farlige situasjoner når en kommer fra en 80-sone og inn i 50-sonen, sier Lillenes.

Politiet har etter onsdagens episode sagt at de vil gå i dialog med blant andre flyplassledelsen dersom problemet vedvarer. Det er Lillenes åpen for, men presiserer at det ikke er aktuelt å gå bort i fra å ta betalt.

– Vi må ha et inntektsgrunnlag for å drifte parkeringen. Men det er klart at vi ikke vil være de som forårsaker farlige situasjoner. Dersom det er tiltak vi kan gjøre er vi selvsagt åpne for dialog om det.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no