SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltIdrettsrådet oppfordrer flere lag til å stille i Pride-paraden

Idrettsrådet oppfordrer flere lag til å stille i Pride-paraden

Haugaland Pride melder om dobbelt så mange påmeldte paroler så langt i år til årets Pride-parade. Sveio Drill og HTK Haugesund triathlonklubb er de eneste idrettsklubbene så langt.

Haugesund idrettsråd ønsker å få flere lag med i paraden 3. august. De la ut en oppfordring på Facebook, men responsen har latt vente på seg. Fristen for å melde seg på paraden er mandag 29. juli.

Anne Nagel Skogland er vara i Haugesund idrettsråd og leder i sportslig utvalg i triathlonklubben. Noen av de i idretten hun har snakket om å gå i Pride-paraden spør om det er nødvendig å gå i parade, da de ser på det som en selvfølge at alle er velkomne i idretten.

-Det er jeg jo helt enig i. Det skal ikke være noen «big deal» dette. Det er det jo heller ikke, for de fleste. Men jeg vet jo likevel at for gutten eller jenta som går og bærer på denne hemmeligheten er det jo det største i verden. Selv om det er selvsagt for oss må vi gjerne si det, og vi må snakke om det, sier Nagel Skogland.

Hun er stolt av å kunne gå under Haugesund triathlonklubb sin fane i år. I fjor gikk hun som privatperson.

-Det var flott. Det var masse liv og fest, alle var glade og feiret mangfoldet og retten til å elske den en vil. Men det ble ganske åpenbart at idretten manglet. Så vidt jeg kunne se var det ingen idrettslag der i fjor, sier hun.

Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no