SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltI sommer blir det laserkontroll også i den lokale skjærgården

I sommer blir det laserkontroll også i den lokale skjærgården

Politiet vil ha laserkontroller i skjærgården på Haugalandet i sommer, og det vanker bøter for fartsovertredelser. Nesten 50 nye fartsgrenseskilt settes nå opp langs kysten, fra Skudeneshavn i sør til Bømlo i nord.

– Vi får mange henvendelser fra flere rundt om i kommunene om at de opplever at båtførere ikke tar hensyn. Derfor er jeg glad for at vi nå får dette på plass, og kan slå ned på det, sier maritim sjef Geirmund Eike i Karmsund Havn. Han presiserer at det er politiet som skal håndheve reglene, og gjennomføre laserkontroller.

Politiet opplyser at de ser for seg økt tilstedeværelse på sjøen i sommer, og håper å få gjennomført flere kontroller. Den nye, lokale forskriften trer i kraft 1. juni.

– Det blir akkurat som i veitrafikken, bare med firkantede fartsgrenseskilt i stedet for runde, sier Eikje.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no