SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltI morgen vil de høre dine innspill om Haugesund sentrum

I morgen vil de høre dine innspill om Haugesund sentrum

Haugesund sentrum har med seg politikerne, kommunen, Kolumbus og Julemarkedet på stand i morgen, der de håper publikum vil komme med sine innspill om sentrum.

Foto: Arkivfoto

-Det er vel sånn at det er noen som vil gi oss litt ris. Det er kanskje noen som vil gi oss litt ros. Publikum er opptatt av alt mulig fra tyggegummi til trafikkbildet, åpningstider, parkering, kanskje noe graving i sentrum, kanskje til og med julegaten. Da treffer de politikere, folk fra administrasjonen i Haugesund kommune, folk som kan gi litt informasjon og tilbakemeldinger, sier Odd Fossan-Waage Jr., daglig leder i Haugesund sentrum.

Ordfører Arne-Christian Mohn, varaordfører May Britt Vihovde, rådmann Ole Bernt Thorbjørnsen, parkeringssjef Tor Otto Nilsen, driftsleder Per Ivar Aase i Kolumbus, daglig leder i Julemarkedet, Grete Vangsnes, samt Fossan-Waage Jr. og Åstalill Thune Larsen fra Haugesund sentrum stiller ved Fiskerne i morgen klokken 12.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no