SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltI gang med å planlegge vårens eksamener på Skeisvang

I gang med å planlegge vårens eksamener på Skeisvang

Regjeringens beslutninger om gjennomføring av eksamener ble presentert i går. På Skeisvang videregående skole jobber de nå med å planlegge våren, men fortsatt er det en del som er uavklart.

Foto: Espen Løvvik/Haugesunds Avis

I går ble det blant annet kjent at regjeringen har besluttet at skriftlig eksamen er avlyst for ungdomsskolene og videregående skoler, mens avgangselevene skal ha lokalgitt muntlig eksamen. Alle muntlig-praktiske og praktiske eksamener avlyses for elever.

På Skeisvang videregående skole i Haugesund har de kommet i gang med planlegging av våren. De har både studiespesialiserende og musikk, dans og drama. Nå jobber de med å gå gjennom de ulike fagene, hvilke som skal ha muntlig eksamen og hvordan det skal gjennomføres.

-Samtidig venter vi også på noen avklaringer fra opplæringsavdelingen i fylket, som venter på svar fra Utdanningsdirektoratet. Så her er det mange ting som skal på plass, sier rektor Kari Handeland.

Hør intervju med Handeland over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no