SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltI dag skal saken om drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid behandles i retten igjen

I dag skal saken om drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid behandles i retten igjen

Mannen som ble dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet på Vår Frelsers gravlund i Haugesund i 2019 i retten igjen i dag. 

Det meldte Haugesunds Avis denne uken. Det er tre år siden mannen ble dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet og det er det lengste noen kan holdes under tvungent psykisk helsevern uten at det vurderes på nytt av domstolen.

– Vi forventer vel egentlig bare at det er den første av flere, men det skal bli interessant i ettertid å lese hvilke vurderinger som har blitt gjort for jeg vet jo at statsadvokaten innstiller på at vernet skal opprettholdes, sier sønnen til Skeisvoll Hereid, Lars Johan. Han har jobbet med å få saken på agendaen, blant annet politisk, siden moren ble drept. Det kan du høre mer om i intervjuet fra Din morgen i dag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no