SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHun er den første kvinnelige presten som ordineres i Haugesund på over 40 år

Hun er den første kvinnelige presten som ordineres i Haugesund på over 40 år

27 år gamle Ingvild Bjørnøy Lalim ordineres på søndag av biskop Anne Lise Ådnøy i Vår frelsers kirke.

Hun er for tiden i et vikariat i Aksdal i Tysvær og har jobbet med konfirmanter, undommer og samarbeid mellom kirke og skole. 15. april begynner hun i jobben som kapellan i Vår Frelsers og Skåre menigheter. Hun kommer fra Drammen og har bodd mange år i Oslo. Nå bor hun i Sveio.

-Både mannen min og jeg er oppvokst på Østlandet og har bodd på Østlandet hele livet. Vi hadde lyst til å flytte til Vestlandet. Jeg har hatt litt sommerjobb her og vi har fått kjenne litt på det livet og visste at det var mye hyggelig folk og vakker natur. Vi flyttet til barndomshjemmet til farmoren min, som stod tomt i Førde i Sveio, og har pusset opp siden, forteller hun, og innrømmer at det var en liten overgang å flytte fra Oslo til Førde.

-Jeg har satt stor pris på å kunne ta en god kaffe latte på Totalen innimellom for å kjenne på det urbane littegrann, sier hun.

Hør hele intervjuet med Bjørnøy Lalim over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no