SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHMS-konferansen i Haugesund

HMS-konferansen i Haugesund

International SOS arrangerer konferansen  for 17. gang i Haugesund 25. januar.

Nærmere 250 personer fra ulike bransjer er påmeldte til konferansen.

-Det er nettopp det som er så spennende. Det er alle typer bransjer som er representert under HMS-konferansen. Du finner alt fra frisører og butikkansatte til oljearbeidere og industriarbeidere. Folk som er opptatt av HMS i sin bedrift kommer på konferansen, sier Veronica Askeland i International SOS, som har vært med på å arrangere konferansen fire ganger. I år arrangeres den for første gang i januar.

-Hvis jeg kan si at det finnes en rød tråd i programmet er det om viktigheten av å holde fokus på sikkerhet og sikkerhetsarbeid og arbeidsmiljø, også i omskiftelige tider med nedbemanning og så videre, sier Dan Olsen i International SOS. I den forbindelse blir det innlegg med Ingvild H. Foss fra Petroleumstilsynet og Bjørn Tollefsen fra Aibel.

Det skal blant annet også handle om livsstilssykdommer, støy på arbeidsplassen, varsling og ytringsfrihet og beredskap i forbindelse med sykkel-VM i Bergen. Hør mer om konferansen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no