SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHelse Fonna iverksetter tiltak etter at pasient har fått påvist koronasmitte

Helse Fonna iverksetter tiltak etter at pasient har fått påvist koronasmitte

Pasienten var frisk da vedkommende var inne til time 6. mars, men har senere utviklet symptomer på covid-19, opplyser Helse Fonna.

Foto: Pressefoto Eirik Dankel for Helse Fonna

-I løpet av morgentimene har vi satt iverk tiltak for å kartlegge denne situasjonen nærmere. Hvem pasienten har vært i kontakt med. Vi kommer til å ta kontakt med aktuelle pasienter. Det tror jeg er et veldig lite antall, men vi kommer til å ta kontakt med pasienter hvis det er noen som har vært i nærhet av denne aktuelle pasienten. Det gjelder selvfølgelig også medarbeidere på sykehuset, sier administrende direktør Olav Klausen i Helse Fonna.

Pasienten har vært i utlandet, men ikke et land som forrige uke var på Folkehelseinstituttet sin liste over områder med vedvarende smitte. Helse Fonna har på nåværende tidspunkt ingen ansatte med påvist smitte av koronavirus.

Hør intervjuet med Klausen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no