SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHelse Fonna arrangerer «Åpenhet – det står om livet»

Helse Fonna arrangerer «Åpenhet – det står om livet»

Arrangementet ved Haugaland DPS håper de skal bidra til mer åpenhet og bedre psykisk helse. Forfatteren bak «Fasetter av sorg», Tove Viratha Bråten, kommer for å snakke om boken hun skrev etter brorens selvmord.

-Når jeg sier «det står om livet», er det fort gjort å koble det til selvmord fordi det står om livet til de som står på kanten. Men så tenker jeg at det står om livet for oss også, fordi at hvis vi skal leve det livet vi ønsker å leve og på en måte få lov til å være oss selv fullt ut, tenker jeg at åpenhet er et kjempeviktig stikkord for oss alle, sier Viratha Bråten.

Hun var på besøk på Radio 102 i dag sammen med psykologspesialist og seksjonsleder ved Haugaland DPS, Camilla Heggland. Hør hele intervjuet over.

Arrangementet 5. februar er gratis og det er ingen påmelding på forhånd. Det starter klokken 19 i Floravegen 25 i Haugesund.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no