SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Heldigvis kjører jeg bil med automatgir

– Heldigvis kjører jeg bil med automatgir

Eirik Ulland Andersen trodde noen sparket ham alt de kunne bak på leggen, da akillessenen røk rett før slutt i cupkampen mot Eide/Omegn 1. mai. Molde vant kampen 5-0 og Ulland Andersen hadde scoret hat-trick.

Da var nedturen stor da han skjønte at han at han nok en gang måtte ut i et langvarig skadeavbrekk.

– Det første jeg tenkte på var faktisk de hjemme, at jeg ikke kom hjem til dem etter kampen. Jeg ble pappa bare noen dager før, og vi hadde kommet hjem fra sykehuset samme dag. Jeg skjønte fort at akillessenen var røket. Det var selvfølgelig veldig kjipt, sier Ulland Andersen.

Det var akillesen i venstrebeinet som røk. Samme foten han pådro seg et stygt brudd i da han var Høddspiller i 2014, uten at han vil sette skadene i sammenheng.

– Jeg har lest litt om det, og tror vi må skrive dette på kontoen for uflaks. Jeg har vært ute lenge før, og vet litt mer i dag om hva jeg må gjøre for å komme tilbake.

 

Håper å rekke sesonginnspurten

Ulland Andersen er ute i minst 6 måneder, men har et håp om å rekke de siste kampene for sesongen.

– Hvis jeg er heldig kan jeg rekke noen kamper på slutten, og nå varer jo sesongen lenge her i Norge. Et naturlig mål blir jo cupfinalen, dersom vi kommer oss dit. Dessuten kan det jo hende vi skal spille kamper i Europa. Men det viktigste nå er å bli frisk, så får eventuelle kamper i 2019 komme som en bonus for min del, sier 26-åringen.

Han er ikke redd for å si at Molde går for «The Double» i 2019.

– Nei, en må tørre å si det høyt. Vi har fått en god start på sesongen, selv om vi har gått på et par dumme tap også. Men vi har et mål om å vinne både serie og cup i Molde, sier Ulland Andersen.

…og nå som russetiden er over er det vel fullt fokus på fotballen igjen, også i Molde?

– Haha, ja!

 

Trives hjemme i Haugesund

Eliteseriepausen har han tilbragt med familien, som altså like før skaden økte fra to til tre, hjemme i Haugesund. Da har han også fått være tilskuer på sine søskens arenaer. Søsteren Emma spiller for Haugars damelag i 2. divisjon, mens broren Andreas trener Avaldsnes sitt herrelag i 5. divisjon.

– Jeg har fått med meg kamper med begge to, sier Ulland Andersen.

Torsdag går turen opp til Molde igjen, der rehabiliteringen fortsetter. Der er 26-åringen full av lovord om fasilitetene og det medisinske apparatet han har til rådighet.

– Jeg er heldig, og har fått en såkalt «Walker» som gjør at jeg kan belaste foten litt mer, og gå noenlunde normalt. Det ser jo litt rart ut, men jeg kan i hvert fall kjøre bil. Heldigvis kjører jeg automatgir, så jeg slapp å kjøpe ny bil, sier Ulland Andersen.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no