SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHaugesunds Avis har flere lesere

Haugesunds Avis har flere lesere

Det er flere som leser Haugesunds Avis digitalt, mens papirleserne blir færre. De offisielle lesertallene for norske aviser og ukeblader/magasiner ble offentliggjort i dag.

Det er lesertallmålingen fra Mediebedriftenes Landsforening, utført av TNS Kantar.

Det totale tallet for Haugesunds Avis, på papir, nett og mobil, er på 67.000. Det er  1.000 flere enn den første målingen i fjor, 3.100 flere enn på sist måling.

-Det er alltid kjekt når flere leser oss. Vi har hatt noen år hvor tallene har gått ned, da er vi glade når de går opp, sier Einar Tho, ansvarlig redaktør i Haugesunds Avis.

Tallet på papirlesere på 38.800 er en nedgang på 2.100 sammenlignet med året før, og opp 1400 fra forrige måling.

-Jeg tror kanskje vi har bedret oss litt, at utviklingen har bedret seg litt. Men det er litt vanskelig å si. Da må vi se på neste måned og sammenligne med den siste. Det er indikasjoner på at fallet på papiravisene er mindre enn før, men fortsatt er det digitalt som er fremtiden. Det ser vi tydeligere og tydeligere. Det er spesielt flere som leser på mobil, sier Einar Tho, ansvarlig redaktør i Haugesunds Avis.

Tallene viser at 2017 generelt har vært et bra år for norske aviser.

-Veldig mange aviser har vekst, både på lesertall og mange på opplagstall. Det er noe som gjør oss veldig glade etter en del tunge år. Ikke minst at de digitale modellene for abonnement begynner å fungere veldig godt, sier Tho.

Karmøynytt ligger på 20.500. Det er en oppgang fra begge målingene som ble offentliggjort i fjor. For ett år siden var tallet på 19.200. På forrige måling var tallet 18.100.

Også opplagstallene ble klare i dag. Haugesunds Avis ligger på 19.612, en nedgang på 101 sammenlignet med tallene for 2016.

Hør hele intervjuet med Tho over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no