SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Haugesund på langs» med tilrettelagt løype

«Haugesund på langs» med tilrettelagt løype

Haugesund turistforening inviterer til «Haugesund på langs» for fjerde gang på søndag. Denne gangen har de også en tilrettelagt løype å tilby.

Løypen over de syv toppene er klargjort på dugnad.

-Dugnadsfolkene har gjort en kjempejobb. Med så mange folk som går i stiene blir det slitasje. Vi har lagt ut ny plank, nye heller, og det er lagt best mulig til rette for de som skal gå. Etter hvert vil det bli slitasje igjen, og litt grisete i løypene, men det må en regne med når en går en sånn tur, sier Rolf Erik Svanberg i turistforeningen.

-Det er ingen som har gått «Haugesund på langs» som skal være rene på skoene når de kommer i mål, skyter arrangementsansvarlig Audhild Sannes inn.

Turen går over syv fjelltopper fra nord til sør i Haugesund, og mange har meldt seg på så langt. Nytt av året er at det også tilbys en tilrettelagt løype for blant annet rullestolbrukere og folk med barnevogn. Den er på 4,5 kilometer. Den har ikke topper, og går på sykkelstier og litt på vei.

-Men vi må jo ha topper der også. Selv om vi ikke har topp, har vi poster. De har de samme navnene som toppene langs hovedløypen, sier Sannes. Hør mer om arrangementet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no