SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHaugaland Pride deles i «girls», «gays» og «youth»

Haugaland Pride deles i «girls», «gays» og «youth»

Lørdag skulle Haugesund Sentrum vært farget av regnbuens farger og tusenvis av mennesker, som i 2018 og 2019. Også Haugaland Pride 2020 blir imidlertid annerledes i 2o20.

– Vi har delt opp kvelden i tre arrangementer, «Youth Pride Night» for de under 18 på Forandringshuset, og «Girls Pride Night» på Il Forno og «Gays Pride Night» på Flytten Pub. Så samles de over 18 år til afterparty på Lilleblå Nattklubb, med maksimalt 120 personer på grunn av koronasituasjonen, sier Madeleine Kallevik, leder i styret i Haugaland Pride.

– Når en deler opp i «girls» og «gays», vil noen da få problemer med å velge hvor de skal gå?

– En går der en føler seg mest hjemme, sier Kallevik.

 

Satser på folkefest igjen i 2021

Selv om feiringen blir annerledes i år, oppfordrer styrelederen alle som vil til å kle seg i regnbuens farger og være med å markere Pride i Haugesund sentrum på lørdag. Kallevik håper å se det nyutsmykkede parkeringshuset i sentrum i regnbuens farger i år som i fjor.

Neste år håper hun å være tilbake til parade og folkefest under Haugaland Pride 2021, dersom smittesituasjonen tillater det.

– Vi hadde lagt mange kjekke planer for 2020, som vi nå viderefører til neste år i stedet.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no