SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHaugaland kunstverk inviterer til kjør inn-festival torsdager fremover

Haugaland kunstverk inviterer til kjør inn-festival torsdager fremover

Med teater, dans, musikk og film på menyen inviterer Haugaland kunstverk haugalendinger til kulturelle inntrykk, på trygg avstand, fem torsdager fremover.

Illustrasjonsfoto: Pixabay

Haugaland kunstverk (HKV) jobber iherdig med flytting av hovedkvarter fra lokalene i Rom For og til Staalehuset om dagen.

-Det er det jo ingen som ser og vi føler oss litt lukket inn. Derfor var det viktig å begynne å lukke opp og få fokus tilbake på det som er kjernen i prosjektet vårt, de profesjonelle kunstnerne og artistene og det arbeidet de gjør, sier prosjektleder og festivalsjef Ingrid Aspen, som kan fortelle at responsen har vært veldig god og at de har arrangementer i kø fremover.

Torsdagskveldene fremover er satt av til Kompani Haugesund, Munor-ensemblet, Undergrünnen og Haugesund filmklubb. Det starter i morgen kveld når Haugesund teater skal by på «En delt beretning om blindhet».

-Alle sammen er spente på hvordan det skal foregå og er alle sikre på at det blir kjempebra. Alle er veldig gira på formatet. Nå har jeg nettopp fått «go» fra kommuneoverlegen til å ha en kombinasjon av biloppstillingsplasser og stoler i friluft, sier Aspen.

Det blir teater i friluft, med lyd på HKVs egen fm-frekvens til bilene og høyttalere til publikum som sitter ute.

Hør mer i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no