SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGikk hardt ut mot Helse Vest i fjor – Nå blir han kommunikasjonssjef i Helse Fonna

Gikk hardt ut mot Helse Vest i fjor – Nå blir han kommunikasjonssjef i Helse Fonna

Redaktør Magne Kydland i avisa Sunnhordland var blant de som gikk hardt ut mot Helse Vest i fjor vinter. Da ble det slutt på at media fikk oppdaterte opplysninger om helsetilstanden til personer som hadde vært involvert i alvorlige ulykker eller branner.

Nå blir Kydland ny kommunikasjonssjef i Helse Fonna, og utelukker ikke at han kommer til å ta opp temaet internt.

– Jeg var jo en av de som uttalte meg den gangen, gjennom mitt medlemskap i Vestafjelske Redaktørforening. Vi hadde et møte med ledelsen i Helse Vest og Helse Bergen og la fram våre argumenter, men vi kom ingen vei. De har sin begrunnelse som vi ikke er enige i. Nå går jeg over på «den andre siden» og må kanskje bite det i meg, da dette er noe som er bestemt i Helse Vest sentralt, og som Helse Fonna bare må rette seg etter. I den grad jeg mener det er feil, så må jeg eventuelt ta det opp internt. Det får tiden vise. Jeg må uansett forholde meg til det som er bestemt, sier Kydland.

Årsaken til at han og andre redaktører reagerte på at Helse Vest endret sin praksis er at de mener det følger et informasjonsbehov i kjølvannet av alvorlige ulykker, og at det er av offentlig interesse om menneskeliv har gått tapt.

– Da blir det litt rart når vi plutselig skal melde om store ulykker, og så bare stopper det der. Så får vi kanskje vite lenge etterpå at noen har omkommet.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no