SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHar tro på «Haugesund på langs»

Har tro på «Haugesund på langs»

-Opp mot to tusen påmeldte på sikt.  Det mener Rolf Svendsen, daglig leder i Haugesund turistforening,  er potensialet til arrangementet noen år frem i tid. Det er sammenlignet med lignende arrangement i andre byer.

Da må de kanskje tenke nytt, i retning av dobbel løype eller muligheten for å gå begge veier. Enn så lenge går løypen som i fjor når det er ny runde den 30. april, og de har åpnet for påmelding.

Flere har funnet veien til deres turisthytter etter at de har lagt ned en stor innsats på vedlikehold. Svendsen skryter av dugnadsarbeidet som ligger bak.

– De vedlikeholder og passer på disse hyttene som om de nesten skulle vært deres egne. De pusser, steller og vasker. Vi opplever også at gjestene, medlemmene våre og alle andre som bruker hyttene passer godt på hyttene. Det gjør jo at folk synes det er kjekt å komme dit. Og vi har brukt mye penger for å pusse opp og bygge nytt, sier Svendsen.

Foto: Alf-Robert Sommerbakk/Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no