SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHar planlagt comebacket i tre år

Har planlagt comebacket i tre år

September 2013 var en mørk måned for Kaizers-fans. Da ble det klart at bandet skulle ta pause på ubestemt tid. De siste ukene har det i midlertid vært ekstase rundt nyhetene om at Kaizers Orchestra gjør comeback, 10 år etter. 56 konserter, 80 000 billetter utsolgt på kort tid.

Vi prater med Janove Ottesen, Geir Zahl og Terje Winterstø Røthing. De forteller at nå har de designet en konsertturné som er etter deres smak. Her slipper de reisningen, og kjører en måned på hvert sted. Arenaene er og nøye utvalgt.

Ser jeg mitt favorittband Nick Cave & The Bad Seeds vil jeg heller se de på 200o-arena, enn en 50 000- arena. Det tror jeg publikum er enige i. Da kommer du mye tettere på, sier Janove.

Uten å røpe noe dato forteller bandet at det kommer ny musikk. Orkesteret skal ta med seg det beste fra tidligere, og samtidig videreutvikle seg. Som de sier i et intervju med VG; de er ikke kommet tilbake for å mimre.

Nå venter en liten ferie for gjengen og i januar skal de starte med øvingen. Første konsert finner sted i Stavanger konserthus 1. september 2023.

Foto: Stian Andersen

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no