SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Håper de kan flytte inn til julen 2019

Foreldregruppa i Skudeneshavn ser nå positivt på fortsettelsen, i kampen for å få kommunen til å stille som byggherre for et nytt bofellesskap for deres sønner og døtre med nedsatt funksjonsevne. Kommunestyret sa nei på mandag, men det ble vedtatt et tilleggspunkt om at kommunen sammen med initiativtakerne og Husbanken skal få på plass formalitetene som sikrer investeringstilskudd til prosjektet.

– Nå må vi overbevise kommunen og Husbanken om at dette prosjektet oppfyller kriteriene for investeringstilskudd, så må saken opp igjen. Neste kommunestyremøte er vel i mai, så nå må vi jobbe litt fort. Det har tatt noen år og vi trenger å komme videre, sier Arne Nornes, talsmann for foreldregruppa.

Han har et mål om at hans datter, og de andre beboerne som skal flytte inn, kan feire jul i nytt hjem i 2019.

– Kommunen må jo få det inn i budsjettene sine, men det ser jeg ikke som noe stort problem. De må bare legge ut. Til slutt vil det ikke koste kommunen en eneste krone, da alt blir tilbakebetalt gjennom borettslaget som vi oppretter.

Del på:

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no