SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHåper å bringe Øst-Afrika litt nærmere Karmøy i morgen

Håper å bringe Øst-Afrika litt nærmere Karmøy i morgen

Karmøy Røde Kors ønsker å sette fokus på sultkatastrofen i Øst-Afrika og Jemen i morgen. De stiller opp med stands og bøsser på Amfisenteret og Torget i Krossen på Åkra og på Coop i Kopervik. Der håper de å samle inn penger og spre informasjon om katastrofen som i følge Røde Kors rammer 30 millioner mennesker

-Rystende

Det de i Røde Kors forteller etter å ha vært i området i Øst-Afrika og Jemen har gjort inntrykk på lokallagslederen på Karmøy, John Roger Midtun.

-Det som de kommer tilbake med og forteller er rystende. Det er mange organisasjoner som er der og hjelper, men nøden er så veldig, veldig stor. Så er det ingen lysning liksom. De står alene. De må etterlate små barn, de må velge for å overleve. Det er grusomt, forteller han.

Samarbeid med Somalisk forening

På Amfisenteret på Åkra stiller Karmøy Røde Kors sammen med Somalisk kulturforening, som de har jobbet med flere ganger før.

– De skal lage litt tradisjonsmat og kan fortelle historier fra dette området. Mange av dem har familie i området og er grepet av dette som foregår. Da får vi litt fokus på det og det blir plutselig litt nærmere. Og så har de fantastisk god mat, sier Midtun. 

Nødhjelp

Pengene de samler inn går direkte til Øst-Afrika. Det går til nødhjelp, mat, vann og helsehjelp og hjelp til å klare seg videre etterpå, blant annet med renseanlegg til vann.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no