SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHærverk i Vangen: – Vet ikke hvilken glede de får av dette

Hærverk i Vangen: – Vet ikke hvilken glede de får av dette

I slutten av november kom de helt nye toalettene på plass i Vangen. Det skulle imidlertid bare gå to måneder før bygget ble utsatt for hærverk. På mandag ble det oppdaget av turgåere at noen hadde gjort hærverk både ute og inne på toalettene.

– Vi var der fredag ettermiddag og dette ble oppdaget mandag morgen, så vi vet ikke helt når det har skjedd eller hvilken glede de som står bak får av å utføre hærverk. Det er trist at dette skjer når vi får på plass toaletter som skal være til glede og nytte for alle, sier en oppgitt Vegard Forberg, avdelingsleder park i Haugesund kommune.

I toalettet lå det blant annet granbar, stein, grus og mye toalettpapir. Ute er den ene avløpsrenna ødelagt. I tillegg har ytterdøra fått blå skraper, sannsynligvis fra de blå stolene som står utenfor.

– Vi ordner opp i dette selv nå, og jeg tviler på at vi anmelder saken til politiet. Vi ber imidlertid folk være oppmerksomme og ta kontakt med kommunen dersom de ser noe mistenkelig. Skjer dette igjen, blir vi nødt til å stenge toalettene, sier Forberg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no