SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGrugleder seg til Utøya ti år etter

Grugleder seg til Utøya ti år etter

Eirik Høie Mortensen har vært på Utøya flere ganger siden han som 16-åring overlevde terrorangrepet 22. juli 2011. – Jeg grugleder meg og synes det er vakkert og viktig at det blir så mange ulike markeringer i år. Men det blir også veldig vondt å gå de samme stiene og se stedene der venner ble drept, sier Høie Mortensen som har med seg samboeren til Utøya.

26-åringen sitter i styret for Den Nasjonale Støttegruppa etter 22. juli. Han er klar på at hjelpen til de berørte har variert på kommune- og fylkesnivå. Ivar Østebø fra Vormedal sier til Haugesunds Avis at han føler seg sviktet av Karmøy kommune for mangel på psykologhjelp.- At Ivar ikke har fått den hjelpen han skulle hatt, er veldig leit og noe jeg tidvis kan kjenne meg igjen i. Jeg må likevel rose BUP i Haugesund for oppfølgingen jeg fikk som 16-åring. Jeg vil kjempe for at mennesker skal få hjelp når de trenger det. Det ble lovet gull og grønne skoger i 2o11, men det er det altfor mange som ikke har sett noe til, sier Høie Mortensen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no