SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGratis inngang for barn og unge i svømmehallen og Ishallen ut året

Gratis inngang for barn og unge i svømmehallen og Ishallen ut året

Fra mandag 7. november inviterer Haugesund Kommune alle byens barn og unge opp til 19 år til å benytte bassenget i Haraldshallen og Ishallen gratis ut 2022, i kommunens åpningstider.

Fredag 11. november er det planleggingsdag i Haugesundsskolen. I den forbindelse ønsker kommunen å ha et tilbud. –Vi åpner bydelshusene og kulturhus, kino og bibliotek. Vi har vært bekymret for barn og unge i pandemien og i tillegg kom streiken, som gjorde at mange ble sittende hjemme. Vi åpnet da opp tilbud som ble veldig godt mottatt av både barna selv og foreldrene, det sier virksomhetsleder Kjetil Lande. –Siste planleggingsdag i år åpner vi opp, slik at barn og unge får en fin planleggingsdag.

-Det er ikke sagt at vi kommer til å fortsette med dette på planleggingsdager, men tilbakemeldingene til nå har vært veldig gode, sier Lande.

For åpningstider sjekk kommunens nettsider.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no