SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGleder seg ihjel til å åpne trampolinepark

Gleder seg ihjel til å åpne trampolinepark

Søknadene renner inn til daglig leder Maia Haaland Simonsen som skal ansette 50 ungdommer på deltid i nye Rush Trampolinepark Haugesund. Hun er foreløpig ikke kommet halvveis gjennom bunken, og søknadene renner inn fremdeles.

– Det er en helt fantastisk respons, og mange veldig gode søknader. Jeg blir helt imponert over hva ungdommen har å komme med, sier Simonsen.

Rush Trampolinepark er under oppføring på Norheim, og Simonsen kan ikke gi en nøyaktig dato for åpning enda.

– Men vi regner med å kunne åpne rundt månedsskiftet mars/april.

 

Sikkerheten i høysetet

Hør intervju med Maia Haaland Simonsen i innslaget over. Der forteller den daglige lederen blant annet om tyveriet av kostbart utstyr fra byggeplassen natt til 17. januar, noe som har ført til vakthold på byggeplassen i ettertid.

Hun svarer også på spørsmål om hvilke sikkerhetsrutiner som kreves for å åpne en trampolinepark. Søndag ble en 14 år gammel gutt sendt til Haukeland Universitetssykehus i Bergen med alvorlige nakkeskader, etter  en ulykke i trampolineparken Flipzone i Åsane.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no