SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGlasskår, bæsj og faenskap i idrettsparken: – Skjerpings!

Glasskår, bæsj og faenskap i idrettsparken: – Skjerpings!

Haugesund kommune vurderer å stenge av Haugesund Idrettspark på kveldstid, dersom trenden med ungdom som fester, forsøpler og knuser flasker på kunstgrasbanene fortsetter i helgene framover.

Hver dag fra 16. til 19. mai har kommunen måttet rydde opp etter ungdom i både Vangen og Haugesund Idrettspark.

Ifølge driftsleder Svein Erik Indbjo i Haugesund kommune har alle klubbene som trener på kunstgrasbanene i idrettsparken fått mail om at de spiller fotball på eget ansvar frem til kommunen har fått utført ny dyprens av gymnasbane 5 og 6.

– Det er på grunn av glasskår. Vi har prøvd å fjerne det vi kan, men vi kan ikke være helt sikre på at det ikke ligger glasskår igjen. Det er utrolig leit, sier Indbjo.

 

Håper folk skjerper seg

– Vær så snill og tenk over konsekvensene. Ligger det glasskår på kunstgrasbanene eller i sandvolleyballbanen, er det rett og slett farlig for folk, sier driftssjefen, som også opplevde å finne avføring utenfor kommunens egen garasje i området.

– Det er noen som rett og slett har drete utenfor garasjen. Da er du kun ute på faenskap. Det er ikke normalt, sier Indbjo, som innrømmer å ha vært både forbannet og oppgitt de siste dagene.

 

Ung mann på skojakt fikk høre det

Da han hadde kjørt opp på den ene gymnasbanen for å rydde etter ungdommen på lørdag, kom det en ung mann bort til ham og spurte om han hadde sett et par sko.

– Han hadde glemt dem igjen kvelden før. Da fikk han en tirade, og var faktisk med å ryddet litt før han fant skoene sine og forsvant, humrer Indbjo, som har et snev av galgenhumor på det i dag.

Han håper imidlertid at ungdommen får med seg det som kommer av oppslag i media, og skjerper seg.

 

(Foto: Espen Løvvik, Haugesunds Avis)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no