SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGir bort 3 uker med campingferie i sommer

Gir bort 3 uker med campingferie i sommer

Sommerferie: Linn Therese Syvertsen syntes det var for galt at campingvogna på Grindafjord Feriesenter skulle stå tom i sommer. Hun ville derfor låne den ut gratis til en familie som ikke hadde råd til ferie. Responsen var så overveldende at campingvogna nå blir til glede for tre familier.

Syvertsen holder til i Skudeneshavn, og har latt seg inspirere av lignende tiltak hun har sett i sosiale medier, både i forbindelse med sommerferie og høytider. Hun la ut tilbudet på Facebook-gruppen «En hjelpende hånd Haugaland» mandag.

– Vi fikk helt overveldende respons. Mellom 20 og 25 familier henvendte seg på bare et halvt døgn. Stort sett barnefamilier som ikke har råd til å reise på ferie av forskjellige grunner. Vi gikk for første mann til mølla-prinsippet, og fant ut at vi utvidet tilbudet fra en til tre uker, sier Syvertsen.

Hvis det går bra i år er dette noe hun vil gjøre igjen til neste år, og hun har ikke vurdert det som skummelt å låne bort til ukjente.

– Nei, vi må jo stole på folk!

 

(Foto: Illustrasjon)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no