SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Gikk nok på en liten smell med et par verdifulle designerlamper

– Gikk nok på en liten smell med et par verdifulle designerlamper

Hotellsjef Knut Henderson er i gang med å ribbe Radisson Blu Hotell i Haugesund fullstendig for ting og tang. Senger, minibarer, stoler, puter, og til og med litt vel dyre designerlamper, røk ut på billigsalg da Henderson inviterte til ryddesalg på lørdag.

– Det var nok noen som gjorde et veldig godt kupp med et par verdifulle designerlamper, så jeg gikk kanskje på en liten smell der, sier Henderson.

Til helga blir det likevel ny runde.

– Vi må ha en ny runde på lørdag, for vi har så enorme mengder med ting og tang som må bort. Det er jo for galt å kaste det også, så folk må bare komme. Noe av det går jo også til gode formål.

Årsaken til at hotellet nå strippes ned, «til betongen» som Henderson sier, er byggingen av det ambisiøse prosjektet Touring Park Terrasse.

– Planene følges. Det skal bygges 66 leiligheter, som jeg håper vi får solgt, og så håper vi på byggestart på nyåret, sier Henderson.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no