SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Hjelp oss å hjelpe» gjorde uhyggelig funn blant innsamlede julegaver

«Hjelp oss å hjelpe» gjorde uhyggelig funn blant innsamlede julegaver

Organisasjonen «Hjelp oss å hjelpe Rogaland» samler inn julegaver til folk som trenger det. De hadde vært på en henterunde på butikker og fant en Pringles-boks blant gavene. Innholdet i boksen gjorde dem provoserte.

-Vi merket at den var litt for lett til å ha chips oppi og valgte da å åpne den. Oppi der lå det to kondomer. Den ene var åpnet og den andre var innpakket. Det stod en lapp med «denne skulle moren og faren din ha brukt siden de ikke har råd til å kjøpe julegaver til deg», forteller avdelingsleder Trine Langeland.

Hun valgte å legge ut et innlegg på Facebook-siden til organisasjonen.

-Jeg har barn selv og det gikk veldig inn i mamma-hjertet mitt. Jeg tror det var det som gjorde at jeg la ut saken, for jeg ble rett og slett litt provosert. Jeg tenker hvis jeg måtte hatt hjelp selv en gang, og tatt det steget og faktisk spurt om hjelp,  fått gave og ungen min hadde åpnet det, hadde jeg blitt knust, sier hun.

Langeland melder om veldig stor respons på innlegget. Hun opplever at de fleste er enige med henne, men sier at en del også er negative og mener de ikke burde lagt ut meldingen.

Hør mer om dette over, samt julegaveinnsamlingen til organisasjonen på Clairon Collection Hotel Amanda i Haugesund over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no