SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFugl i motoren gir penger i kassen

Fugl i motoren gir penger i kassen

Det var ikke bare droneobservasjonen som stengte Flesland onsdag morgen som førte til forsinkelser på Helganes i dag morges. SAS sin første avgang ble fire timer forsinket av en annen årsak. – Årsaken var fugl i motoren. Da blir det hektisk i restauranten og penger i kassen. Det liker vi selv om jeg selvsagt håper at flyene går presis, sier driftsleder for servering og catering, Solfrid Anfinsen, Firmaet hun er ansatt i, Select Service Partner (SSP), fikk nylig fornyet kontrakt med vår lokale flyplass. Det fører til at Anfinsen får mindre tid til å være der hun liker seg best, være bak disken og treffe kundene.

I intervjuet mimrer hun tilbake til 80-tallet da hun startet utestedet Papa’s Factory sentralt i Haugesund. – Hadde vi beholdt det opprinnelige restaurantkonseptet, kunne vi holdt ennå, sier Anfinsen. Hun er forøvrig er mor til Lasse Fredheim som hun nå følger i Farmen på TV2.   

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no