SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFru Lie fyller 75: – Jeg holder på å besvime!

Fru Lie fyller 75: – Jeg holder på å besvime!

Hun kaller Din Morgen-gutta for «guttene sine», og har vekkerklokka på for å høre på Radio 102 hver eneste dag. Da vi fikk tips fra sønnen Geir F. Lie om at Ingebjørg F. Lie fyller 75 år på lørdag, måtte vi gjøre noe litt ekstra.

Istedet for å sende en vanlig hilsen på radioen la vi ut på tur til Risøy, hanket med oss både kake og blomster på veien, og troppet opp på overraskelsesbesøk på døra.

Som sagt i artikkelen ovenfor; Det var Ingebjørgs sønn Geir som tipset oss om morens fødselsdag. På vegne av Fru Lie, som en aldri så liten hevn, tok vi oss den frihet å dele et par bilder vi fant på veggen hjemme på Risøy.

Takk for tipset, Geir 🙂

       

 

 

PS: En stor takk til Naturbakst som ordnet kake, og til Høyvik Blomster i Strandgata som stilte med en lekker bukett!

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no