SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFrivilligsentralen med pop up-butikk i Haugesund sentrum

Frivilligsentralen med pop up-butikk i Haugesund sentrum

Til vanlig er Haugesund frivilligsentral å finne i Djupaskarvegen i Haugesund. Nå har de en ekstra butikk i Haraldsgata for å markedsføre seg og for å nå flere folk.

De selger brukte klær, tar i mot brukte klær og byr gjerne også på en kopp kaffe i sofaen i lokalet i Haraldsgata 141 i februar og mars. Etter en litt trå start i forrige uke har flere fått nå med seg nyheten om den nye butikken.

-Det har gått over all forventning, sier Målfrid Vold, daglig leder i Haugesund frivilligsentral. Hun forteller at de også merker god pågang på butikken i Djupaskarvegen etter at de «pop’et» opp i Haraldsgata.

-Her har vi bare klær til damer nå, mens i Djupaskarvegen 17 har vi også mye klær til barn og ungdommer. Det har vi ikke tatt ned hit foreløpig, sa Vold, som var på plass i butikken i Haraldsgata da Radio 102 slo på tråden.

Hør intervjuet med Vold over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no