SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFrilager Haugalandets skiutleie i Olalia: – Flying start!

Frilager Haugalandets skiutleie i Olalia: – Flying start!

Første helga snudde de seg raskt rundt og tilbød gratis utleie av skiutstyr ved parkeringsplassen på Opheim. Resten av vinteren må en bestille på nettsiden frilager.no (Haugalandet) i god tid i forkant, og betale en slant for lånet.

Frilagers tilhenger med skiutstyr blir stående hele vinteren, eller så lenge det er skiforhold i området.

Styreleder Per Sigurd Velde i Frilager Haugalandet forteller om en enorm respons etter at tilbudet ble kjent sist lørdag. Frilager har planer om å utvide sitt sortiment av fritidsutstyr til utleie utover året. Når temperaturen stiger vil en for eksempel kunne leie både telt og liggeunderlag med mer.

Nå jakter Frilager-koalisjonen Haugesund Turistforening, Røde Kors og Friluftsrådet vest samarbeidspartnere, både bedrifter og kommuner. Til nå har de fått penger fra fylkeskommune og stiftelser.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no