SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFra rånemiljøet til Miss Norway

Fra rånemiljøet til Miss Norway

Av de 11 semifinalistene til Miss Norway 2022 er det kun en deltalker fra Rogaland. Charlotte Bøhn-Bore (21) kommer fra Haugesund, men bor for tiden i Tysvær. Hun kjente til den internasjonale delen av missekåringen, men hadde aldri hørt om Miss Norway. Da konseptet dukket opp i feeden sendte hun inn en søknad, og nå er hun en av semifinalistene.

Charlotte er fagutdannet konditor, og jobber til daglig med dette. Hun opplever stor støtte fra familie og venner. -De har vært veldig støttende fra de fikk vite om dette. Jeg har ikke snakket mye om at jeg har meldt meg på, men nå er jeg videre.

Tysværbuen som er godt inne i både gaming og råning forteller at hun får høre det fra venner derfra. –Når jeg kommer inn får jeg høre «er det Miss Norway som kommer»,men dette lever hun godt med.

I intervjuet over hører du om poengsystemet, Charlotte sine forventninger samt mer om hennes kampsak.

Mot dyretesting.

Alle Miss Norway-deltakere har en kampsak, som de får en anledning til å sette fokus på. Charlotte sin sak er å få slutt på teste kosmetiske produkter på dyr.

-Det startet med en presentasjon om noe vi brandt for på videregående og da fant jeg ut at dette var noe jeg ville sette meg mer inni. Jeg tror dette er en stille sak. Det er lenge siden jeg har sett noe saker om kosmetisk sminking av dyr, så nå er det min sjanse til å løfte dette frem, sier 21 åringen som anser seg selv som en dyrevenn med tre hunder.

 

Finalen er i august og frem til da er det om å gjøre å samle poeng, skape engasjement og jobbe hardt. -Dersom jeg står på og og har den arbeidsmoralen jeg har nå så kan dette gå helt til topps!

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no