SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFra gulvstøping til treningssenter

Fra gulvstøping til treningssenter

2. januar åpnet Michel Møller, Knut Martin Haraldsen og Tor Herman Omland treningssenteret TMK Fitness.

De har investert ni millioner kroner i treningssenteret i Helganesveien på Avaldsnes.

-Vi prøver å skille oss ut med å ha nok og bra nok utstyr til alle. Vi ønsker å lage et treningssenter for alle. Det er jo ikke bare ungdommer. Den eldste som trener hos oss er 88 år. Vi prøver å ha et godt miljø og et godt treningssenter for alle. Det er det som er målet vårt, sier Møller.

Møller legger ikke skjul på at han er inspirert av broren Omland, som har et treningssenter i Sandnes.

-Det er jo det å ha noe eget. Jeg er veldig interessert i trening. Det klaffet egentlig bare, sier Møller, som har fått permisjon fra jobben som gulvstøper.

Foreløpig kan de tilby egentrening og spinningtimer, men de har større planer for det 1250 kvadratmeter store lokalet.

-Vi kan ikke røpe så mye mer enn at vi har store planer. Jeg håper det fortsetter å gå den veien det går nå, da skal du ikke se bort fra at det blir enda bedre, sier han. Hele intervjuet hører du over

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no