SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFortsatt stengt for besøkende på Helse Fonnas sykehus

Fortsatt stengt for besøkende på Helse Fonnas sykehus

Ikke før tidligst i midten av neste uke kan pårørende besøke innlagte pasienter på Helse Fonnas sykehus i Haugesund, Odda eller på Stord.

Kommunikasjonssjef Magne Kydland uttalte til Haugesunds Avis denne uken at de håpet å ha planen klar før helga for hvordan en besøksordning kunne iverksettes. Etter et møte fredag morgen sier Kydland til Radio 102 at de trenger mer tid.

– Vi har ikke konkludert helt enda, men vil jobbe videre med dette gjennom helga. Jeg vil ikke si en konkret dag, men vi håper på midten av neste uke, sier Kydland.

Det er hensynet til smittevern for både pasienter og ansatte på sykehusene som gjør at det kreves omfattende og tidkrevende planlegging og tilrettelegging, ifølge kommunikasjonssjefen.

 

Lik praksis på alle sykehusene

Selv om sykehusene i Odda og på Stord er mindre enn Haugesund Sykehus, og dermed trolig noe enklere å åpne for besøk fra pårørende, vil Helse Fonna ikke gjøre forskjell.

– Vi venter til vi kan åpne for besøk på de tre sykehusene samtidig, sier Kydland.

Det er godt over en uke siden nasjonale helsemyndigheter gikk ut med nyheten om at helseforetakene rundt omkring i Norge nå kunne åpne for besøk. Det førte til stor pågang for Helse Fonna.

– Det merket vi nærmest med en gang ordene var sagt. Mange tolket det da som at sykehusene allerede var åpne for besøk. Men vi er nødt til å sørge for sikkerheten til både pasienter og ansatte, og må vente til vi kan ta imot besøkende på en hensiktsmessig måte med tanke på smittevern, sier Kydland.

 

Kommunikasjonssjef Magne Kydland i Helse Fonna fra et 102-besøk etter tiltredelsen i vinter.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no