SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltForsøpling i Djupadalen før Friluftslivets dag

Forsøpling i Djupadalen før Friluftslivets dag

Friluftsrådet Vest ber folk skjerpe seg etter å ha ryddet i Djupadalen denne uka. Ved søppelcontainerne, og til og med i grillene ved Eivindsvatnet, har det ligget søppel strødd i naturen.

– Heldigvis er det mer unntaket enn regelen. Men folk bør kunne ta med seg det de tar med inn i Djupadalen ut igjen også, sier daglig leder Oddvin Øvernes i Friluftsrådet Vest.

Han var med oss i Din Morgen på Radio 1o2 fredag morgen, før vi rettet fokus mot det som skal foregå i Djupadalen på søndag. Da er det nok en gang ventet flere tusen mennesker på «Friluftslivets Dag.»

– Jeg gleder meg, og hvis en ser på værmeldingene kan vi nok forvente opp mot 4500 personer. Det blir folksomt men det er så mange aktiviteter at jeg tror alle skal få med seg det meste, sier daglig leder Lauren McPherson Simonsen i Haugesund Turistforening.

Hør mer om det som skal skje på søndag i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no