SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltForsøkt svindlet for titusenvis av kroner

Forsøkt svindlet for titusenvis av kroner

Haugesund Sentrum AS er forsøkt svindlet for flere titalls tusen kroner. Ifølge sentrumskoordinator Geir Jakobsen er svindelen utført på frekk, nøye planlagt og proff måte. I korte trekk går svindelen ut på at noen utgir seg for å være et seriøst foretak som bestiller gavekort for flere titalls tusen kroner.

To menn forsøkte å bruke gavekort på et hotell og de samme to mennene ble senere pågrepet på Kystbussen. – To menn er avhørt i saken, som er under etterforskning, sier politifaglig etterforskningsleder Ellen Rinck på Haugesund politistasjon. De er siktet for bedrageri. Rinck sier at saken ligner andre tilfeller av svindel. – Flere svindlere er blitt flinkere til å ta i bruk informasjon og logoer fra firmaer, sier Rinck.

– For oss er det skremmende å få vite at vi er blitt svindlet med en bestilling der vi har fulgt alle sjekkpunkter. Det må vi ta lærdom av, sier Jakobsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no