SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltForeleser om «kunsten å gi litt mer faen»

Foreleser om «kunsten å gi litt mer faen»

Kai Trulsen fra Kolnes bruker bakgrunnen fra sikkerhet- og beredskapsledelse fra olje- og gassnæringen når han holder foredraget «Jakten på kunsten å gi litt mer faen».

-Utgangspunktet for at jeg begynte med dette var da jeg selv gjorde en livsstilsendring. Det var egentlig ganske lett fant jeg ut. Jeg begynte å jobbe med det som kalles den menneskelige faktoren innen beredskapsledelse. Da forstod jeg plutselig sammenhengen. Ting trenger ikke å være så vanskelig og innviklet som vi tror det er. Mye av det vi kaller for skjebne og tilfeldigheter er ting vi faktisk kan kontrollere, sier Trulsen.

Mange mislykkes i nyttårsforsettene sine, til tross for gode forutsetninger og ønsker om å lykkes. Årsaken, mener han, ligger i de underbevisste vanene.

-Det tar tid å endre det. Men hvis du vet hva du skal se etter og hvilken ende du skal begynne i, er det faktisk lettere. Da går det an å lage seg en slags plan eller målsetting, sier han. Hør hele intervjuet over.

Neste foredrag er på Gamle Slaktehuset i Haugesund 10. januar, før turen går videre til Kopervik, Ølen, Spjelkavik, Bergen og Stavanger.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no