SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFolkeaksjon på Stord på lørdag mot flyktningkrisen

Folkeaksjon på Stord på lørdag mot flyktningkrisen

Anne-Beate Ulveseth Lilletvedt fikk stor respons på en julefest hun arrangerte julaften i fjor. Nå ønsker hun å engasjere stordabuen igjen.

Folkeaksjonen arrangeres flere steder i landet.

Foto: Privat

-Bakgrunnen er de forferdelige og elendige forholdene som er i flyktningleirene nå. Blant annet i Hellas, men også andre steder i Europa. Nå er det så umenneskelig og fælt at vi må gjøre noe. I hvert fall få ut informasjon om hvordan det er og engasjere oss, sier Ulveseth Lilletvedt, som jobbet i flyktningleir i påsken i fjor og julen for tre år siden.

Aksjonen på Stord på lørdag starter klokken 14 med appeller ved paviljongen på torget i Leirvik sentrum, før de oppmøtte skal gå i tog.

Hun tok initiativ til en julefest, «Samhald på Samhald» på julaften i fjor og fikk stor respons.

-Jeg fikk så mye respons, folk lagde mat og støttet på alt mulig vis. Det hadde jeg ikke forventet i det hele tatt. Ikke i den grad. Jeg er veldig takknemlig og synes det er helt fantastisk. Jeg tenker at det er mye muligheter på Stord, og det er derfor jeg fortsetter. Det er så mange ildsjeler, folk ønsker å bidra og gjøre en forskjell. Da må vi jo bare gripe muligheten, tenker jeg, sier hun.

Hør intervjuet med Ulveseth Lilletvedt over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no