SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Flere begynner å ta til motmæle mot smitteverntiltakene

– Flere begynner å ta til motmæle mot smitteverntiltakene

Det finnes personer som i september 2020 kaller koronaviruset for «fake news».

–  Jeg vet ikke hva jeg skal si om det, sier kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy kommune. Hun mener å se en tendens blant enkelte i kommentarfeltene på nettet.

Sammen med smittevernlege Martin Eikrem skrev hun et debattinnlegg i Haugesunds Avis denne uken, der de tar til orde for å «ikke skyte budbringeren.»

Ifølge Haga Nesse gjelder det blant andre lokale helsemyndigheter som kommuniserer ut smitteverntiltakene som gjelde. Norge har klart seg godt gjennom pandemien så langt, bedre enn mange andre land i verden. Kommuneoverlegen syns det er vanskelig å kommunisere ut konsekvenser som folk ikke har sett.

– Jeg er bekymret for at folk skal gå lei av oss når vi er i media så ofte. At de skal oppleve det som mas. Vi er avhengige av at folk har tillit til, og tror på, det vi sier. Vi er en veldig liten del av dette, det er tross alt befolkningen som skal redde verden her, sier Haga Nesse.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no