SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFlaskeaksjonen nærmer seg 100 tusen kroner

Flaskeaksjonen nærmer seg 100 tusen kroner

Linn Therese Syvertsen kjører på med hjelpeaksjonen «1 flaske er nok» rettet mot småbarnsfamilier og minstepensjonister i desember. – 35 bedrifter, skoler, og kommuner har meldt seg, og jeg kjører rundt og henter flaskene. Den hittil størst pantesummen er 8470 kroner fra Skeisvang Videregående Skole. De pengene ha vi øremerket gaver til ungdom mellom 16 og 19 år, sier Syvertsen. Hun forteller at mange har valgt å vippse penger, og hun har også mottatt rene pengegaver fra bedrifter som Haugaland Kraft og Skude Fryseri.  – Vi håper å passere 100 tusen kroner, og da klarer vi kanskje hjelpe alle som har søkt om bidrag til julefeiringen, sier Syvertsen som har med seg seks hjelpere i arbeidet med å handle og pakke inn gaver til barn og ungdom samt matvarer til minstepensjonistene som har meldt seg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no