SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFarmen-Leif Kristian: – Jeg fikk ingen T-skjorte (!)

Farmen-Leif Kristian: – Jeg fikk ingen T-skjorte (!)

Han har fått sine timer på TV i «baris», haugesunder Leif Kristian Tindeland. På spøk sier han at han aldri fikk noen T-skjorte av produksjonsselskapet. I Haugar-garderoben spøkes det med at han skal flytte til Oslo og bli stor på Instagram.

Selv sier Tindeland at han har trivdes med oppmerksomheten i tiden etter deltakelsen i «Farmen» på TV2 i fjor høst, men at han nå er glad for at kjendistilværelsen virker å «dabbe litt av».

Radio 102 sendte Din Morgen direkte fra Byggmester Arne Hallquist sine lokaler nord i Haraldsgata fredag morgen, etter at de hadde det høyeste budet da morgensendingen ble auksjonert bort til inntekt for TV-Aksjonen i 2019.

Radio 102s Facebook-side kan du se hvordan det gikk da «Farmen-Leif Kristian» ble utfordret til tvekamp av «Din Morgen-Eivind».

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no