SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– For vår del kan butikkforbudet vare evig

– For vår del kan butikkforbudet vare evig

– Vi syns det er greit at butikkene sier nei i lang tid fremover. Det sier sosiallærer Tor Inge Westerlund på Haraldsvang Ungdomsskole i Haugesund. Tirsdag skrev Haugesunds Avis at nasking og ufin oppførsel har ført til at alle elevene nektes adgang på Kiwi Gard og Rema Solvang ut skoleåret.

– Vi har kantine her og de fleste har med seg matpakke. For vår del kan forbudet vare evig. Skolen har hatt samtaler med flere elever som har stjålet. De har måttet gjøre opp for seg og gå kanossagang inn på kontoret til butikksjefen. Vi er opptatt av at de skal kjenne på det, og alle elevene her vet hva som er rett og galt. Likevel velger et fåtall å stjele, og det er forskjellige årsaker til det, sier Westerlund.

Ifølge ham føler mange elever det som urettferdig at alle straffes for noe bare noen få er skyldige i.

– Vi har elever som føler seg assosiert med noe de ikke ønsker å assosieres med, men slik har det alltid vært, og slik vil det nok også alltid være.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no