SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFår småpene kr 4,- i grasrotmidler for perioden januar-april

Får småpene kr 4,- i grasrotmidler for perioden januar-april

Én eneste grasrotgiver har spilt for totalt 57 kroner hos Norsk Tipping i løpet av januar, februar, mars og april. Det gjør at KRIK Skudeneshavn skal ha fått 7% av det inn på sin konto; den nette sum av kr 4,-.

Onsdag kom nemlig årets første utbetaling av grasrotmidler fra Norsk Tipping. Kjærkomne og viktige midler for mange lokale lag og foreninger. Ikke fullt så viktige for KRIK i Skudeneshavn.

Radio 102 ringte leder Alf Georg Sommerfeldt, som torsdag morgen ikke visste hvem som har registrert KRIK Skudeneshavn som grasrotmottaker. Han visste heller ikke helt sikkert om de har fått pengene enda.

– Vi har i hvert fall ikke merket det på kontoen, men jeg skal følge med og se om vi plutselig har fire kroner mer enn i går, sier Sommerfeldt, som tar vår henvendelse med godt humør.

Med én grasrotkrone i snitt per måned har KRIK Skudeneshavn et solid vekstpotensiale.

– Vi har egentlig aldri tenkt tanken, men kanskje vi skal ta en runde på det nå, sier Sommerfeldt.

 

Flere i bunnen av lista – Idrettslagene på topp

KRIK i Skudeneshavn er ikke i en unik posisjon her. Også i Haugesund får jumboplasserte Haugaland Mustang Club kr 4,- i grasrotpenger, fra én registrert giver. Flere lag og foreninger står med null registrerte grasrotgivere, og får dermed ingenting.

På toppen av den lokale lista står Vard, som får snaut 182 000 kroner i årets første utbetaling fra Grasrotandelen. Videre følger Haugar og Djerv 1919 med henholdsvis 176 000 og 165 000 kroner, og idrettslagene Kopervik og Åkra med henholdsvis 137 000 og 128 000 kroner hver for årets fire første måneder.

Utenom idrettslagene er organisasjonene som får mest utbetalt lokalt Dyrebeskyttelsen (156 000 kroner), Haugesund Røde Kors (138 000 kroner) og Karmøygeddon (80 000 kroner).

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no