SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFant to stjålne sykler, men ikke den hun lette etter

Fant to stjålne sykler, men ikke den hun lette etter

Sykler virker nærmest å være fritt vilt på Haugalandet. På let etter sin 12 år gamle sønns sykkel, som ble stjålet utenfor Edda Kino på høylys dag søndag, fant Inger Johanne Tveitaskog istedet to andre sykler liggende. De er nå gjenforent med sine eiere.

– Det var jo veldig kjekt. Jeg tok bilde av dem og la dem ut på en Facebookside for savnede sykler. Da gikk det ikke lang tid før eierne var funnet, sier Tveitaskog.

Hun savner fremdeles 12-åringens svarte og blå DBS Intruder, og oppfordrer også andre til å melde fra dersom en ser sykler liggende rundt omkring.

– En tenker kanskje ikke over det når en ser en sykkel ligge slengt i en vegkant, men mest sannsynlig så er den stjålet. Det koster så lite i dag å ta bilde av sykkelen og dele på Facebook. Da kommer den gjerne til rette, sier Tveitaskog.

 

Skulle du ha tips om sykkelen, altså en blå og svart DBS Intruder, så ta gjerne kontakt med Radio 102.

 

(Foto: Illustrasjon)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no