SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFant konas stjålne sykkel på 6 meters dyp i Vangen

Fant konas stjålne sykkel på 6 meters dyp i Vangen

Konas sykkel hadde vært borte i halvannet år. Denne uka fant Åge Wee i Slettaa Dykkerklubb sykkelen igjen, under en ryddeaksjon ved stupetårnet i Vangen.

– Der lå den på rundt seks meters dyp, sier Wee, som forteller ivrig om alt skrotet folk har slengt fra seg i vannet ved den populære badeplassen.

Totalt ble det hentet opp over 40 sykler fra Skeisvatnet under aksjonen, i tillegg til handlevogner, parkbenker og en haug med annet skrot. Mye ligger fortsatt igjen på bunnen under stupetårnet.

(Foto: Roar Eskild Jacobsen/Haugesunds Avis)

 

Wee er også initiativtaker til både betongflytebrygga i Skeisvatnet og den nye hoppbakken som åpner nå til helgen. Han er glødende opptatt av at ungdommer som skal tilbringe sommeren hjemme skal aktiviseres. Vel så glødende er han når han snakker om de ungdommene som ikke har respekt for sine egne goder, og bruker tid og energi på å ødelegge for andre i Vangen.

– Tidligere har flytebrygger blitt veltet og skrudd løs fra festene sine ute i vannet. Denne betongflytebrygga skal de ikke klare å rikke.

Hør hele intervjuet med Wee i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no