SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFamilien til drepte Bjørg Marie Skeisvoll Hereid ønsker debatt

Familien til drepte Bjørg Marie Skeisvoll Hereid ønsker debatt

 Ikke bare på lokal nivå, men også nasjonalt. Nå håper de politikerne kommer på banen.

 

-Men det er ikke et enkelt svar her. Det er vanskelig, og det er vel kanskje det som er grunnen til at ingen ønsker å diskutere eller debattere det. Jeg har sagt det mange ganger før at vi er ikke interessert i å nødvendigvis finne noen syndebukker, men vi er interessert i at folk kan stå opp og snakke og bidra til en debatt, forteller sønnen Lars Johan Skeisvoll Hereid.

 

Ønsker debatt om problemstillingen

Etter Bjørg Marie Skeisvoll Hereid ble drept har politifolk uttalt til Haugesunds Avis at der er flere personer de er reelt bekymret for, som gjentatte ganger er i kontakt med politiet og som oppfattes som farlige. Det skriver ansvarlig redaktør i Haugesunds Avis, Einar Tho, i en kommentar i dag.

Sønnen håper folk på Haugalandet får politikere til å ønske en debatt, ønske å få fakta og ønske åpenhet. Ikke å henge ut enkeltpersoner og skape syndebukker.

-Det viktigste er at dette ikke skjer igjen. Det er ingen handlinger nå som vil få moren min tilbake, sier han.

 

Rettssaken mot drapsmannen denne uken

Denne uken har han og familien vært i rettsalen i Haugaland tingrett, der han selv også har vitnet. Han beskriver uken i Haugesund som både tøff og god. Det har vært veldig tøft å høre på vitnemålene i rettsalen og å høre om drapshandlingen.

-Men så har det også vært godt å komme tilbake til byen. Komme til Haugesund, være sammen med gode venner i byen, snakke om det og endelig føle at det er noen som er villige til å undersøke hva det er som har skjedd her, forteller han.

 

Tilfeldig offer

Det var i 19. februar i år Bjørg Marie Skeisvoll Hereid ble angrepet på Vår Frelsers gravlund i Haugesund. Hun døde av skadene etter å ha blitt angrepet av en 49 år gammel mann med øks. Hun ble et tilfeldig offer for mannen.

Rettssaken har gått i Haugaland tingrett denne uken.  Det kom det blant annet frem at de rettsoppnevnte sakkyndige advarte mot tiltalte allerede i 2017.

 

Hør hele intervjuet med Lars Johan Skeisvoll Hereid over.

 

Hør også: Journalist i Haugesunds Avis, John Arne Bauge har fulgt rettsaken. Torsdag var han gjest i studio hos Thor Magnar Thorsen og kommenterte de ulike siden av saken.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no