SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFærre helt ledige i Rogaland

Færre helt ledige i Rogaland

Antallet helt ledige synker og det er færre nye arbeidssøkere som registrer seg per uke. Samtidig viser tallene fra Nav Rogaland at antallet delvis ledige stiger.

Arbeidsledighetstallene ble offentliggjort i går. Det er totalt registrert 34.342 personer som arbeidssøkere i Rogaland. 20 821 personer er registrert som helt ledige, noe som utgjør 8,2 prosent av arbeidsstyrken. Det er en nedgang på 0,7 prosentpoeng siden 30. april, melder Nav Rogaland i en pressemelding.

-Ledigheten er jo fortsatt på et høyt nivå, men vi ser nå at det er en nedgang i de som registrer seg som helt ledige og det er flere som jobber delvis. Altså at noen har kommet tilbake i arbeidet sitt. Siden forrige pressemelding torsdag forrige uke har vi 1 018 færre arbeidsledige i Rogaland. Det synes vi jo at er positivt, sier direktør i Nav Rogaland, Merethe Prytz Haftorsen.

12 695 personer rapporterer til Nav at de nå jobber delvis, melder Nav Rogaland. Det er en andel på fem prosent av arbeidsstyrken.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no