SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltEventyreren fra Vikedal sikter mot Everest

Eventyreren fra Vikedal sikter mot Everest

24 år gamle Monica Hudseid har mål om å bestige Mount Everest neste år. Hun kom nylig hjem fra Nepal der hun klatret det 8.168 meter høye fjellet Manaslu. I april neste år står altså verdens høyeste fjell på 8.848 meter over havet for tur.

Foto: Privat

Det skulle en gjerne tro var enhver eventyrers store drøm, men slik har det ikke alltid vært. -Nei, jeg har alltid sagt at jeg aldri skulle klatre Everest. Jeg har sett mer på det at en leker med livet når en går i de høydene. Plutselig en dag bare bestemte jeg meg for å gjøre det, og da må jeg bare sette i gang og få det gjort

19 år gammel meldte hun seg på å gå på ski over Grønland og gjennom årene som har fulgt har det blitt mange turer. Å velge ut høydepunktene er ikke lett.

-Hver tur er forskjellig samme hvor det er, i Alaska, Canada, Nepal eller Chile. Det kommer helt an på hvilke folk jeg er med. Det er egentlig de som former turen mest. Norge på langs er en av de som sitter godt i. Da jeg gikk med søskenbarnet mitt og hunden min. Norge er voldsomt spesielt, det ligger voldsomt nærme til hjertet på en måte. Og det var den første lange turen min og, sier Hundseid, som i tiden fremover skal jobbe med å gjøre hodet klart for den mentale og fysiske styrkeprøven som venter i april.

Se flere av Hundseids bilder fra ekspedisjonen i Nepal her

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no